Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Kommunikationsstark : från motionär till elit
Isbn: 978-91-8695-195-5
Förlag: Eget Förlag Sverige AB
Kategori:
Media & kommunikation Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Kommunikationsstark : från motionär till elit

Egentligen är kommunikation enkelt. Du behöver bara veta vilket budskap du ska förmedla till din målgrupp, känna till hur du når dem och sedan göra det.

Men det är inte alltid så lätt i praktiken. Ofta är det krångligare. Eller åtminstone gör vi det krångligare. Det vill Robin ändra på. Han vill få dig att inse att det inte behöver vara så svårt – utan att det faktiskt är ganska kul.

Det här är träningsboken med över 60 övningar och tips som hjälper dig att bli bättre på kommunikation och marknadsföring.

Läs boken om du vill bli bättre på att kommunicera. Om du vill nå ut med dina budskap till kunder, klienter, kompisar eller vem det nu är du vill prata med. Målet är att du som ensam- eller småföretagare ska förstå kommunikationens kraft och (i bästa fall) skapa magi så att dina kunder vill ha ännu mer av dig.

Innehållsförteckning
Inledning
Uppvärmning
Grundträning
Kommunikations-gymmet
Ditt träningsprogram
Få det gjort
Hitta inspiration
Utvärdera
Avslutningsord

Om författaren
Robin Almqvist jobbar som kommunikations-pt med att hjälpa små företag att nå ut med sina budskap och lyckas med sin marknadsföring.

Recensioner
"En sån där bok man fnissar åt bland folk på bussen. Rent nöje att läsa verkligen."

”Sträckläst. Vikt hörn. Gjort noteringar. Inspirerad och längtar efter att sätta tänderna i planen för vår egen kommunikation."

--

Det här är en bok för egenföretagare och dig som jobbar med marknadsföring och kommunikation. Boken ingår i förlagets serie Kunskap på nolltid.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone