Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Som ljuvaste honung
Isbn: 978-87-2840-132-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2022
Uppläsare: Frida Bergh
Length: 7 timmar 16 minuter

Ljudbok

Som ljuvaste honung

Den nyutbildade sjuksköterskan Hanna bor i en lägenhet i Malmö tillsammans med Anton. Saken är bara den att de gjorde slut för två månader sedan, och Anton verkar inte ha några planer på att flytta ut.

Kort därpå blir morfars gamla hus till salu och Hanna blir överlycklig när hon får köpa det. Äntligen får hon möjlighet att ta tag i sin dröm om att fixa till den lilla gården och göra den till sitt eget hem. Hon ska bort från Malmö och framförallt bort från Anton. Med ett nytt hus och ett nytt jobb blir detta en nystart för Hanna. Väl på plats blir hon varmt välkomnad av grannskapet och får nya vänner i Lisa och Kajsa. Tillsammans tar de sig an ett projekt för att lyckas med sina respektive hobbydrömmar. Lisa gör glaskonst, Kajsa färgar med växtfärg och syr kläder medan Hanna tillverkar egna hudvårdsprodukter.

Samtidigt verkar Anton inte vilja lämna Hanna ifred och hon undrar om hon någonsin kommer att bli fri från honom. Och vad gör Hanna när hon blir förälskad på nytt, trots att hon lovat sig själv att vara singel ett tag?

Som ljuvaste honung är den första, fristående delen i serien Morfars gård.

Linnea Carlsson har arbetat inom både öppen och sluten vård. Som ung blev hon intresserad av att tillverka högklassiga hudvårdsprodukter av naturliga råvaror. Andra intressen är odling av egna kryddor och örter. Hon älskar att läsa och började skriva på allvar som vuxen.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone