Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Valpträning till vardag och fest - studiehandledning
Isbn: 978-91-9869-048-4
Förlag: Klickerförlaget
Kategori:
Naturvetenskap
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Valpträning till vardag och fest - studiehandledning

Vill du komma igång med träningen av din fågelhundsvalp men vet inte riktigt var du ska börja? Är ni ett träningsgäng som vill ha en valpkurs att följa? Eller är du kanske instruktör och vill ha ett bra valpkursupplägg som bygger på bokenValpträning till vardag och fest? Då är den här studiehandledningen något för dig!

Handledningen innehåller åtta tillfällen med tips på praktisk träning, lästips i boken, utvärdering av träningen och läxa till nästa gång. Den är uppbyggd som en valpkurs med fokus på grundfärdigheter som din fågelhundsvalp behöver för att bli en bra apportör: avlämningar, fotgående, stadga, stoppsignal, närsök, dirigeringar och vattenarbete. Använd handledningen som det passar dig bäst! Lägg till eller ta bort övningar, gör det lättare eller svårare och anteckna gärna direkt i den.

Studiehandledningen är baserad på Valpträning till vardag och fest och du behöver boken för att kunna använda studiehandledningen fullt ut.

Elsa Blomster och Lena Gunnarsson är hundinstruktörer och bedriver all träning med ett klickertänk. Med sina retrievrar och spanielar fokuserar de främst på jaktträningen – både att jaga och att starta på prov. 2012 gav de ut boken ”Apportering till vardag och fest” och startade Klickerförlaget, där de sprider kunskap om positiv hundträning genom böcker, kurser och filmer. De har även gett ut två studiehandledningar kopplade till ”Apportering till vardag och fest”, en på grundnivå och en på fortsättningsnivå. 2019 gav de ut boken ”Valpträning till vardag och fest”. 2022 gav de ut en reviderad utgåva av Apportering till vardag och fest med filmer på alla övningar.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone