Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Bevis på kärlek / Lycklig igen
Isbn: 978-91-5077-896-0
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Romance
Accessible since: November 2022

E-book

Bevis på kärlek / Lycklig igen

Bevis på kärlek

Doktor Lucy Tremayne ska snart bli mamma, och det är hög tid att tala om för Ben Carter att han lagom till jul ska bli pappa.

Ben har inte träffat Lucy sedan den där underbara natten för ett halvår sedan - han har nämligen blivit tillsagd av Lucys pappa att hålla sig borta från henne. Men när han anländer till den pittoreska staden Penhally inser Ben att han varken kan eller vill ge upp sin älskade!

Lycklig igen

Läkarparet Anna och Sam Kearney hade ett underbart äktenskap. Ända tills det framkom att de inte kunde få barn. Då bestämde sig Anna för att lämna sin älskade Sam och ge honom en chans att skaffa den familj han alltid velat ha.

Men efter tre år finns deras känslor för varandra fortfarande kvar. Saker och ting ställs på sin spets under ett akut ingripande på självaste julafton och Anna inser att hon vill ge deras förhållande ytterligare en chans. Men vad vill Sam?Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone