Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för En del av min värld / Hjärta av glas
Isbn: 978-91-5077-988-2
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

En del av min värld / Hjärta av glas

En del av min värld

Nikolai Golitsyn – det är namnet på mannen som spökar i Ellie Lyons drömmar. Åren har gått, men hon har inte glömt den hemska bilolyckan då hon satt bakom ratten och Nikolais bror dog. Och hon har inte heller glömt det lilla barn som överlevde, hennes egen systerdotter.

När Nikolai söker upp Ellie vänds rädslan snabbt till en förhoppning att allt till sist ska ordna sig. Kanske kan hon återigen bli en del av lilla Arinas liv. Men Nikolais oväntade frieri vänder upp och ner på allt …

Hjärta av glas

Helena smällde igen dörren efter sig. Läpparna brände fortfarande efter Salvatores kyss, men inom sig var hon fylld av motstridiga känslor.

När hon rest till Venedig hade hon varit övertygad om att hon och Salvatore Veretti skulle komma överens. Han ägde redan ett glasbruk och skulle köpa hennes till marknadspris. Nu var allt annorlunda. Hon kände till att han hade tänkt föra henne bakom ljuset och kyssen var hans försök att få ett övertag. Men så mindes Helena hur också han hade påverkats av deras möte. Hon log. Deras maktspel hade bara börjat. Ett spel där alla metoder var tillåtna …



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone