Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Ett fantastiskt liv
Isbn: 978-91-8974-980-1
Förlag: Bookea
Kategori:
Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Ett fantastiskt liv

Disa Krona har ett år kvar att leva.

För att ta vara på den sista tiden bestämmer hon sig för att inte berätta för någon om bröstcancern – det sista hon vill är att vara en börda för sina närmaste. Istället vill hon göra något nytt och befriande. Hon vill bli kriminell.

Samtidigt som hon planerar sin första olagliga handling dyker William upp i butiken där hon arbetar. Han är en framgångsrik advokat, vältalig och en aning tillknäppt. Han är allt annat än vad Disa tycker sig behöva, men ändå kan hon inte motstå när han bjuder ut henne. För att skrämma bort honom försöker hon sabotera dejten, men det går inte som planerat.

Allteftersom cancern tar över och kroppen bryts ner av de starka medicinerna blir det svårare att dölja sjukdomen för systern Susanne och mamman som inte kan sluta lägga näsan i blöt. Samtidigt dyker frågan upp inom henne. Hur ska hon själv hantera sorgen över att livet snart är slut?

Ett Fantastiskt Liv är en virvlande feelgoodroman om livet, systerskap, starka vänskapsband och familjerelationer mitt i Stockholms pulserande stadsliv.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone