Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Fasansfullt spår
Isbn: 978-87-2853-441-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: november 2022
Uppläsare: Pierre Moliere
Length: 59 minuter

Ljudbok

Fasansfullt spår

Den tyska familjen Görs är som tagen från ett vackert familjeporträtt. Ett ungt par där mannen är en framgångsrik jurist, anställd som regeringsråd i Bayern, och kvinnan hemma med de två små barnen i den vackra villan. Hemmet är välordnat och paret, som är omtyckta av grannarna, är ofta ute och promenerar med sina barn i grannskapet.

När en ung flicka hittas död i ett skogssnår långt bort från familjens hem i Bayern har polisen svårt att koppla mordet till familjen Görs. Ingen därifrån har anmält någon i familjen som försvunnen. Sedan hittas en ung kvinna död, med brutala skador på sina kropp som efter mordet bränts med bensin, och några månader senare hittas även kroppen efter en liten pojke. Samtliga kroppar identifieras senare som medlemmar av familjen Görs.

Men var befinner sig fadern? Och vem har begått de brutala morden i vad som ska komma att bli ett av Tysklands mest uppseendeväckande mordfall?



Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.

I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone