Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Bäste Max, bra! : men du är tvåa på bollen
Isbn: 978-91-8972-477-8
Förlag: Bookea
Kategori:
Matematik & statistik
Tillgänglig sedan: december 2022

E-bok

Bäste Max, bra! : men du är tvåa på bollen

VÅRA LIV UR ETT KOSMISKT PERSPEKTIV OCH I ETT MATEMATISKT UNIVERSUM.

Boken för den som tycker att det är trist att allt skall vara slut, bara för att man råkar dö.

Planeten Tellus har sannolikt genomlevt flera eoner, tidsåldrar, som slutat med katastrof.

Rolf Ingeson, uppfinnare av den världsunika maskinen som renar havsvatten från salt, bakterier och andra skadliga ämnen, med patent i över 40 länder, mottagare av SKAPA stiftelsens diplom till Alfred Nobels minne år 2011 och 2013 Årets innovatör i Sörmland.

Rolf Ingeson anser att det finns goda skäl att ansluta sig till de som från vetenskapligt håll, och de inom ungdomsgenerationen, som högljutt varnar för den utveckling som inte verkar gå att stoppa. Han anser att vår generation kommer att vara den sista, eftersom tondövheten hos politiken och vetenskapen är total, och förmågan att stoppa de destruktiva krafterna inte räcker till.

En av anledningarna är att man famlar efter svaren på människans uråldriga frågor varifrån, varthän och varför? Svaren menar Rolf kommer den dag när ”en förklarad gud, befriad från all religiositet träder fram” som Einstein uttrycker det.

Boken vill vara ett inlägg i diskussionerna om ”den yttersta verkligheten” och att det är varje människas förmån att få delta i den diskussionen och ta en egen ställning till vilken framtid man vill uppleva i det riktigt långa, eviga, perspektivet.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone