Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för De två kvinnorna
Isbn: 978-87-2847-760-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: december 2022
Uppläsare: Kim Rhedin Hüttner
Length: 8 timmar 51 minuter

Ljudbok

De två kvinnorna

Cilla Partell har fått sitt hjärta krossat förr och vet att hon måste vara försiktig när det kommer till kärlek. När hon träffar Anthony Bereya som är ett typiskt exempel på den slags man hon bör undvika – en rik, stilig, ökänd playboy, vet hon att han bör hållas på avstånd. Särskilt när hon får reda på att han är gift med en annan kvinna. Cilla är fast besluten att inte låta hans charm tränga igenom de murar hon byggt kring sitt hjärta, men det är lättare sagt än gjort. Sakta men säkert upptäcker hon att under Anthonys högfärdiga yta döljer sig en helt annan sida, och återigen blir Cilla sårbar.

Netta Musketts romaner för läsaren tillbaka till mellankrigstidens England och är fyllda med kärlek, intriger och passion.



Netta Muskett var en engelsk romanceförfattare. Under sin livstid skrev hon mer än 60 romaner, och hon var medgrundare och vicepresident till Romantic Novelists' Association som skapade priset Netta Muskett Award i hennes ära.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone