Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Utan dina andetag
Isbn: 978-91-8898-940-6
Publisher: Everlasting Publisher Int.
Category:
Short stories Romance Feelgood
Accessible since: December 2022

E-book

Utan dina andetag

För många år sedan satsade George allt på kärleken – och förlorade. Även om han har svårt att erkänna det börjar han inte bara bli gammal nu, men ensamheten tär dessutom alltmer på honom. Ett glädjeämne är dock det stundande julfirandet med släkten i Halmstad och därefter nyårsbröllopet mellan Elin och Abbe på Tylösand.
   När George anländer till den halländska staden ett par dagar innan jul möter han en kvinna som verkar märkligt bekant. Hon tycks känna igen honom också, och han kan inte sluta tänka på var de har mötts förut. Några dagar senare ses de igen och han börjar fundera på om hon är hans biljett ut ur ensamheten. Kanske är det äntligen dags för George att lägga det gamla bakom sig och våga satsa fullt ut på kärleken igen? Men vem är hon och varför vill hon inte berätta något om sig själv?
   Ju mer Elins och Abbes bröllop närmar sig, desto säkrare blir George på att han ska våga ta chansen igen, men kanske har han helt missbedömt situationen?EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone