Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Lär dig grunderna i digital marknadsföring
Isbn: 978-91-5275-576-1
Publisher: Action Marketing förlag
Category:
Media, information & communication industries Economics & Business
Accessible since: December 2022

E-book

Lär dig grunderna i digital marknadsföring

Jag heter Anders Lundstedt och har skrivit denna e-bok ”Lär dig grunderna i digital marknadsföring” och vill med den ge dig mina tips om hur du kan göra och tänka för att marknadsföra företaget och få fler lönsamma kunder. Kanske ska du starta eget eller är redan småföretagare men saknar kunskaperna och grunderna i digital marknadsföring och vill därför lära dig mer hur du kan använda marknadsföringen för att bygga ditt varumärke. Jag har varit marknadschef i ett antal marknadsledande företag innan jag startade eget och driver sedan 2014 Konsultbyrån för Action Marketing i Halmstad och upplever att digital marknadsföring är ett väldigt kostnadseffektivt sätt att marknadsföra mitt företag.

Tänk på att hemsidan är navet i din digitala marknadsföring och att du därför behöver ha en hemsida som är användarvänlig, snabb, säker, sökmotoroptimerad för Google så att du når dina mål och syften med din sida. För att få mycket trafik till hemsidan och framför allt “rätt” trafik behöver du jobba med sökoptimering, digital annonsering, sociala medier och nyhetsbrev.

Du behöver också arbeta fram en strategi för sociala medier som svarar på vad som är ditt syfte med sociala medier? Var hittar du din målgrupp? I vilka kanaler och vilket innehåll ska du publicera som skapar värde för din målgrupp? Och till slut få information om när din målgrupp är online. Jag hoppas att denna bok ska hjälpa dig att förstå grunderna och se möjligheterna med digital marknadsföring.

Jag önskar dig lycka till,

Vänliga hälsningar Anders Lundstedt

Konsultbyrån för Action Marketing Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone