Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Livet vi skapade
Isbn: 978-87-2849-867-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: januari 2023

E-bok

Livet vi skapade

En storslagen roman om livslång kärlek, ett oförlåtligt svek och att våga möta det livet ger en.

Charlottendahl slott 1905. Pigan Maria har efter en misslyckad trolovning gett upp allt hopp om kärlek och giftermål. För att slippa dramatiken som män för med sig väljer hon i sin hjärtesorg att dedikera livet åt arbetet hos grevefamiljen Adelstedt, men ett oväntat möte förändrar allt ...

Prins Edward är sommargäst på slottet och får genast upp ögonen för Maria. Prinsen kommer dock med ett rykte och verkar inte heller vara den gentleman han bör vara. Om något ställer han mest till det för Maria som inget hellre vill än att han ska ge sig av. Men när det uppstår känslor som Maria inte kan blunda för ställs hon inför ett mödosamt val – är det värt att riskera det trygga livet på Charlottendahl för en förbjuden kärlek med en prins?



Angelica Jackson-Skarenstedt, född 1990, arbetar som manusförfattare, lektör och skrivcoach. Efter att ha tagit sin kandidat i Business Administration vid Berkeley College i New York flyttade hon till Malmö där hon nu driver sitt egna företag Lektörshörnan. Livet vi skapade är hennes debutroman.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone