Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Lita på mig
Isbn: 978-87-2855-816-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: januari 2023
Uppläsare: Malin Janlöv
Length: 11 timmar 16 minuter

Ljudbok

Lita på mig

Gage Watson försöker lappa ihop sitt liv igen. Den ödesdigra kraschen i backen kostade honom inte bara karriären som professionell snowboardåkare, utan orsakade även en av sina fans död. I rättsprocessen som följde fick han dessutom hjärtat krossat av tjejen som han tänkte tillbringa framtiden tillsammans med.

Gage ägnar nu dagarna åt att hjälpa nödställda skidåkare och att upprätthålla säkerheten mitt bland äventyrslystna fartdårar som far nerför bergen i Glacier National Park i Montana. Som en del av PEAK Räddningsteam befinner han sig snart i sin värsta mardröm när han återigen måste göra ett av sina riskfyllda åk nerför berget för att rädda några unga grabbar som rapporterats saknade.

Ella har åkt till Montana för att stoppa sin vårdslösa bror från att göra ett episkt snowboardåk som han tror ska göra honom berömd. Trots att Ella vet att hon krossat Gages hjärta måste hon be honom om hjälp och innan hon vet ordet av står de tillsammans på toppen av berget utan annat val än att försöka lita på varandra för att ta sig helskinnade ner.

Ellas vän Brette är journalist och i desperat behov av snabba pengar. På PEAK:s huvudkontor hittar hon gott om material för att skriva riktiga hjältehistorier. Men samtidigt som medarbetarna med spänning följer Ella och Gages livsfarliga framfart nerför berget riskerar plötsligt flera av dem att få sina personliga hemligheter avslöjade av den grävande journalisten.

"Lita på mig" är ett fartfyllt äventyr fullt med lössnö, sylvassa klippor, lavinfara och ett annalkande snöoväder, men också en berättelse om förlåtelse, försoning och tillit.




Susan May Warren är en prisbelönt och bästsäljande amerikansk författare. Hon har skrivit fler än femtio böcker, som sålts i över en miljon exemplar, och fått flera prestigefulla författarutmärkelser.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone