Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Broarna i Madison County
Isbn: 978-91-8000-663-7
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels
Accessible since: January 2023
Narrator: Kerstin Andersson
Length: 5 hours 3 minutes

Audiobook

Broarna i Madison County

Francesca Johnson lever ett lugnt liv på en farm i Madison County tillsammans med sin familj. Känslorna för maken är inte lika starka som en gång i tiden och i hemlighet drömmer hon om en annan tillvaro, långt bort från rutinerna och tristessen på gården. En het augustidag när hon är ensam hemma kör en gammal dammig skåpbil upp framför huset och ut stiger fotografen Robert Kincaid. Han frågar om vägen till de berömda övertäckta broarna som ska finnas i närheten och Francesca erbjuder sig att hjälpa honom. Det dröjer inte länge förrän en intensiv och bitterljuv kärlekshistoria tar sin början. En historia som för alltid kommer att påverka deras liv.

”Broarna i Madison County” är en av vår tids mest lästa och uppskattade kärleksromaner. Berättelsen om hemmafrun Francesca och den karismatiske fotografen Robert har fångat läsare över hela världen och även blivit en av 1990-talets största biosuccéer.

Nu för första gången som ljudbok på svenska.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone