Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Jag vet att du kan: En bok till verkligen förändring
Isbn: 978-91-8976-887-1
Förlag: Bookea
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: mars 2023
Uppläsare: Annette Forslund
Length: 7 timmar 49 minuter

Ljudbok

Jag vet att du kan: En bok till verkligen förändring

Går du omkring med en känsla av att du vill göra något nytt? Kanske har du funderat på att starta eget, plugga eller jobba med något helt annat? Har tanken slagit dig att du vill lämna din relation, flytta eller åka utomlands för en längre tid?

Du längtar helt enkelt efter att känna mer meningsfullhet, samhörighet och frihet.

Välkommen till en bok som kommer att ge dig svaren på varför du inte gjort det du har velat hittills och vad och hur du kan göra för att ta din längtan på allvar. Du kommer att få en helt ny medvetenhet om vad det egentligen är att så få människor inte följer sina drömmar.

Det här är inte en bok som du läser en gång och sedan stoppar i bokhyllan. Det är en praktisk handbok, en guide på vägen på hur du faktiskt gör för att förändra ditt liv i den riktning du vill att det skall ta.

Annette Forslund är den lyckade finanskvinnan som hoppade av ekorrhjulet och startade Change Makers Academy. Hon är entreprenör, transformativ coach, psykosyntesterapeut, föreläsare och har hjälpt 1000 tals människor att förändra sina liv.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone