Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Besegra inflationen! : åtgärder när priserna skenar
Isbn: 978-91-8954-747-6
Förlag: Kunskapshuset Förlag
Kategori:
Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: mars 2023

E-bok

Besegra inflationen! : åtgärder när priserna skenar

Inflationen har återkommit – och skjutit i höjden. Företag är livrädda. De reala intäkterna och vinsterna urholkas. Men vad är egentligen inflation? Hur påverkar den ett företag och vad kan man göra? Vi har haft perioder med hög inflation flera gånger tidigare, men erfarenheten av effektiva åtgärder saknas.  
Besegra inflationen! beskriver hur inflationen påverkar – men även kan bekämpas av – ett företags alla funktioner. Det är en heltäckande bok som varvar teori med konkreta exempel. Den vänder sig till dig som affärsutvecklare eller företagare, som vill förstå vad inflation är och kanske viktigast av allt: hur du kan övervinna den.

 

Hermann Simon, Andreas Jonason och Felix Mörée är experter inom företagsstrategi, verksamma i konsultbolaget Simon-Kucher som anses vara världsledande inom strategi, marknadsföring och prissättning. Tillsammans har de över 70 års erfarenhet från akademin och hundratals projekt för klienter världen över.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone