Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Mr Pink : femtio nyanser av rosa
Isbn: 978-91-9875-457-5
Publisher: Tallbergs Förlag
Category:
Crime & Mystery Erotic
Accessible since: March 2023

E-book

Mr Pink : femtio nyanser av rosa

Kommer han att välja kärlek eller hämnd?

Mr Pink är en sociopatisk tidningsutgivare som är dedikerad till utföra utarbetad hämnd för en gammal orättvisa. Mr Pink är halvt svensk och halvt brittisk med rätt stamtavla ; han är snyggt och har en avundsvärd självkänsla som öppnar varje dörr. Han spelar efter sina egna regler, använder alla knep i boken och uppfinner några nya.

För Mr Pink är sex ett sätt att manipulera andra och se till att han får vad han vill. Han spelar sina offer som ett instrument och får varje gång den sång som han söker. Mr Pinks vägar korsas av en svensk journalist, Andreas, som tillsammans med honom går in i en flyktig relation. Det leder till ett känslomässigt uppvaknande såväl som själssökning, och Mr Pink måste titta på sin egen reflektion och undra om han gillar det han ser.

MR PINK - FEMTIO NYANSER AV ROSA är en psykologisk, sexuell thriller som rekommenderas att avnjutas tillsammans med något sött.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone