Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Arvet - I rövarbaronernas tid
Isbn: 978-87-2856-342-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: March 2023

E-book

Arvet - I rövarbaronernas tid

Det tidiga 90-talets finanskris har fört in landet i en djup depression. Bankerna har kraschat och staten har gått in med miljonbelopp för att rädda dem.

Även den misslyckade journalisten Tom Ek väntar på sin räddning i form av farbrorns arv. Men när det visar sig att hans virriga tant glömt all information om vart pengarna bevarats så förlorar han allt hopp om en ljusare framtid. Tom är arvlös, lämnad av sambon och fast på ett förlag vars tidskrift ingen i landet läser. Så när en gammal affärskamrat föreslår en nystart i form av ett jobb i investmentbolaget Bergaby-Invest kan han inte göra annat än att tacka ja. Men snart inser Tom att bakom de lyxiga tjänstebilarna och fina kostymerna gömmer det sig ett blodigt spel. Ett spel han snabbt måste lära sig navigera om han ska behålla livet intakt.KG Rickhamre (1959) är VD för pr-firman Coast Communications där han ansvarar för kommunikationen och medieträning. Han har tidigare arbetat som redaktör, ekonomireporter och nyhetskorrespondent i både Stockholm och internationellt i London och Bryssel. Hans trilogi 'I rövarbaronernas tid' har hyllats i både Expressen och Sydsvenska Dagbladet.

I KG Rickhamres trilogi "I rövarbaronernas tid" följer vi journalisten Tom Ek som dras in i ett blodigt efterspel till 90-talets finanskris. Ett fantastiskt arbetserbjudande lockar med lyxiga bilar och kreditkort. Men bekvämligheterna döljer endast ett skoningslöst spel på liv eller död och Tom inser snart att ju mer man har, desto mer har man att förlora.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone