Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Mordet i Marseillan
Isbn: 978-87-2702-720-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Romantik True Crime
Tillgänglig sedan: april 2023
Uppläsare: Katarina Lundgren-Hugg
Length: 11 timmar 49 minuter

Ljudbok

Mordet i Marseillan

Sammanbrottet är nära för polisen Amélie. Makens otrohetsaffär och den interna utredningen för tjänstefel får henne att fly till sin väninna Jondi i södra Frankrike, till Marseillan. Amélie behöver tid att vänja sig vid sin nya livssituation, sin nya verklighet som frånskild och potentiellt avskedad polis.

Flykten från verkligheten varar inte länge. En svenska hittas död flytandes i Canal du Midi och Amélie dras in i fallet mot sin vilja, hon talar trots allt både franska och svenska. Amélie finner sig själv mitt i en brinnande mordutredning. Men hon är inte ensam. En yngre och sällsynt attraktiv man flygs in från polisen i Paris, tanken är att även han skall bistå i utredningen av mordfallet.

Den misstänkte gärningsmannen är en svensk affärsman som sedan tidigare är kopplad till ett gammalt lustmord i Stockholm. De båda fallen är sammanlänkade på ett komplicerat vis och äger rum i både Stockholm och Frankrike. Det vore inte lämpligt för Amélie att bli förälskad nu, men hon verkar inte ha något val ...

Anna Voltaire är en svensk författare och läkare från Stockholm. "Mordet i Marseillan" är hennes debutroman och den första delen i en trilogi om polisen Amélie.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone