Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Inte ens döden är din egen
Isbn: 978-87-2859-193-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: april 2023

E-bok

Inte ens döden är din egen

"Kameran fokuserade på den unga kvinnans ansikte. Hon stirrade med vidöppna ögon mot linsen. Runt halsen satt något som liknade en behå hårt knuten."

Under den årliga spelmansstämman i Bjuråker påträffas en flicka strypt på den obebodda holmen Lillön. Det är kriminalinspektör Kalle Westin själv som hittar flickan och tillsammans med sina kollegor på Hudiksvallspolisen får han i uppgift att utreda fallet. Problemet är bara att det är ingen som verkar kännas vid offret.

Kort därefter anklagas en politiker för spioneri av en ung bedragare, vilket får Säpo att lägga sig i utredningen, samtidigt som kokainförsäljningen ökar kraftigt. Kan detta ha något att göra med att en polis blir beskjuten och att en man hittas mördad i ett ödehus? Fallen kulminerar med ett våldsamttillslag mot en känd hälsingegård.


Kjell Erling Genberg (1940-) är en svensk författare och manusförfattare från norra Hälsingland. Genberg är främst känd för sina deckarromaner, westernromaner och sin otroliga produktivitet som författare.

X-gruppen är Kjell E. Genbergs deckarserie om en grupp kriminalare inom Hudiksvallspolisen. Böckerna följer deras spänningsfyllda utredningar och privatliv.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone