Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Prestera hållbart : Hur du presterar högt med kraft och energi
Isbn: 978-91-9874-658-7
Förlag: People & Stories
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: april 2023

E-bok

Prestera hållbart : Hur du presterar högt med kraft och energi

Är du en ambitiös person som alltid strävar efter att göra ditt bästa och vill ha mer ut av både karriär och privatliv? Har du någonsin blivit tillsagd att sänka dina ambitioner för att undvika att bli utbränd och överväldigad av livets hektiska tempo? Denna bok är skriven speciellt för dig.

Den påminner oss om att som ambitiösa individer bör vi inte ge upp vår drivkraft eller försöka begränsa oss själva på grund av vad andra säger. Istället bör vi fortsätta att utvecklas och bidra till samhället på vårt eget unika sätt. Det är ditt inre ledarskap som kommer att leda dig till dina mål.

Det finns ingen standardlösning för att undvika utbrändhet och stress. Orsakerna kan variera från person till person. Ibland kan det vara jobbet som orsakar stress, men det kan också vara andra faktorer i privatlivet. Boken visar på vikten av att titta på livet som en helhet och betonar värdet av att prata om hälsa och prestation som en sammanhängande enhet.

Ta nästa steg mot ett liv där du kan balansera välmående, prestationer, relationer och tid på ett hälsosamt sätt.

High performance-coachen Sandra Furulund delar med sig av personliga och professionella insikter, perspektiv, verktyg och nycklar för ambitiösa personer att utveckla och träna upp sitt inre ledarskap för ett liv med hållbara prestationer 



EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone