Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Sammanfattning av You Can Heal Your Life av Louise Hay - boken som sålt 50 miljoner exemplar
Isbn: 978-91-8951-088-3
Förlag: Bokförlaget Upsaliensis AB
Kategori:
Pedagogik Religion Filosofi Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: april 2023
Uppläsare: AI Voice
Length: 38 minuter

Ljudbok

Sammanfattning av You Can Heal Your Life av Louise Hay - boken som sålt 50 miljoner exemplar

Detta är en oberoende och inofficiell svensk ljudbokssammanfattning av boken You Can Heal Your Life - boken som sålt 50 miljoner exemplar.

INNEHÅLL

I den här inspirerande boken av den världskända bästsäljarförfattaren och självhjälpspionjären Louise Hay, hittar du djupgående insikter i förhållandet mellan sinne och kropp.

Boken räknas som den bäst säljande självhjälpsboken någonsin.

Författaren går igenom, var våra negativa föreställningar kommer ifrån, varför de leder till negativa upplevelser och hur omvandling av våra negativa tankar till positiva, kan förändra alla våra omständigheter till det bättre.

Mer exakt utforskar hon hur begränsande tankar och idéer styr och påverkar oss, och hon erbjuder oss en kraftfull nyckel till att förstå rötterna till våra fysiska sjukdomar och psykiska obehag. Denna praktiska guidebok kommer att förändra ditt sätt att tänka för alltid!

Louise Hay har en hel del erfarenhet och förstahandsinformation att dela om läkning, inklusive hur hon botade sig själv efter att ha fått diagnosen cancer. Positivt tänkande, affirmationer, hälsosam kost, förlåtelse, terapi och liknande gjorde att cancern försvann på 6 månader.

Boken har förändrat livet för miljontals människor. Det här är en bok som människor i alla åldrar lovordar för insikterna om den inverkan som sinnet har på hälsa och välbefinnande.

Om författaren.

Louise Hay, född 1926 i Los Angeles, död 2017 i San Diego (vid 90 års ålder), var en amerikansk självhjälpsförfattare, föreläsare och grundaren av Hay House. Hon arbetade mycket med affirmationer och gav stöd till Hiv-smittade på 1980-talet i Los Angeles.

***

Har du inte tid, ork eller möjlighet att läsa eller lyssna på hela originalboken? Men vill du ändå kortfattat tillgodogöra dig innehållet? Det är därför vi på Bokförlaget Upsaliensis AB valt att göra dessa miniguider på böcker, som ofta blivit miljonsäljare över hela världen. Vi ger dig snabb och enkel tillgång till kraftfull kunskap från bästsäljande fackböcker. Vi presenterar en kortfattad, praktisk sammanfattning på svenska i ljudboksform. Du kan i allmänhet ta till dig det väsentliga i en viktig bok på mindre än 40 minuter. En hel ljudbok kan ofta ta 5 - 20 timmar att lyssna på.

Notera att denna ljudbok har producerats med hjälp av AI Voice.

Det är viktigt att nämna att denna sammanfattning, analys och recension av boken inte har någon som helst anknytning till författaren till den ursprungliga boken; den är INTE kopplad till originalförfattaren eller utgivande förlag och detta är INTE originalboken. Den har inte för avsikt att ersätta originalboken utan hjälpa läsaren att förstå innehållet och få en kortfattad överblick.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone