Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Bara en kram (lättläst)
Isbn: 978-91-7949-646-3
Förlag: Vilja förlag
Kategori:
Unga vuxna Lättläst
Tillgänglig sedan: maj 2023
Uppläsare: Måns Westling
Length: 1 timme 56 minuter

Ljudbok

Bara en kram (lättläst)

Jens frilansar som journalist. Det går trögt, och han känner sig misslyckad. Men plötsligt kommer genombrottet, och Jens blir chefredaktör för en ny feministisk gratistidning. Men just när allt verkar gå bra börjar det spridas rykten om Jens. Han blir anklagad för sexuella övergrepp, fast han ser sig själv som så snäll. När det sedan går dåligt för tidningen också börjar Jens tappa hoppet.

Bara en kram är den tredje delen i Henrik Bromanders serie om maskulinitet. I den här boken är fokus på ”kulturmannen”, den bildade och medvetna journalisten som hänger med i sin tid och skriver krönikor som går till attack mot ”gubbslem” och bristande jämlikhet. Men vem är Jens egentligen? Är åsikterna han uttrycker verkligen hans egna, och har beskyllningarna emot honom någon grund?

Läsaren får ta del av både Jens dagbok och utkastet till den roman han skriver. På ett effektivt och oroande sätt byggs en spänning upp mellan den Jens vill vara och den han kanske faktiskt är.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone