Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Skamlös kroki
Isbn: 978-91-9885-106-9
Publisher: Ordlust förlag
Category:
Novels Erotic
Accessible since: May 2023

E-book

Skamlös kroki

"Det finns inga hemligheter längre. Jag har sett honom styv och jag har studerat hans kisande blick när han trängde sig in mellan Amandas lår."

Från start märker Sanna att konstkursen inte är som andra. Omvälvande saker kommer att hända under vistelsen på den vackra kursgården.

Amanda och Ali poserar på det lilla podiet i ateljén. Långsamma rörelser medan blickar bränner mot hud. Att se på när positionerna blir alltmer utmanande är både upphetsande och förbjudet.

Sanna får en fråga som får pulsen att stiga, och ger sig in i en upplevelse av njutning som är bortom alla hennes tidigare fantasier. Ett halvår senare får hon en inbjudan, som leder till ett påtagligt svar på vad som egentligen hände i ateljén …

Pseudonymen Lisen Strand skapades av författaren Katarina Petersmo, som ett sätt att utforska det erotiska skrivandet. Från 2022 har hon publicerat noveller hos LUST, Blanche Stories och Seraf Sensuell. Hon var även en av vinnarna i Lusthusets novelltävling 2023. Ofta har texterna en handling som kretsar kring relationer, passion, kreativitet och personlig utveckling.

Under sitt vanliga namn har hon givit ut en roman Nattdopp (HarperLove), novellsamlingen Där floden dansar och en roman för unga vuxna: Jag skriver mig bort från dig nu.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone