Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Som om det var igår
Isbn: 978-87-2859-192-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery Romance True Crime
Accessible since: June 2023

E-book

Som om det var igår

En kvinna söker upp Hudiksvalls-kriminalens förre chef Olle Mannervik.
Hon har gått i hypnos och fått fram förträngda minnen om sin syster som hittades mördad i ett vattendrag i Näsviken 1995. Fallet är ouppklarat och Mannerviks största misslyckande som polis. Kvinnan vill nu att han ska ta upp fallet igen.

Olle tänker inte blanda in polisen eftersom han nu driver en detektivbyrå tillsammans med den tidigare kommissarien Paul Rademan. Deras utredning för dem till Ljusdal, Umeå, Uppsala, Stockholm och Sparreholm. De förstår snart att de är en seriemördare på spåren, men också att det inte är den de först trott.

Motvilligt tar Olle hjälp av Kommissarie Katarina Solberg, som trots att hon är nykär och att hennes grupp är fullt upptagen med ett dubbelmord tar sig an fallet.Kjell Erling Genberg (1940-) är en svensk författare och manusförfattare från norra Hälsingland. Genberg är främst känd för sina deckarromaner, westernromaner och sin otroliga produktivitet som författare.

X-gruppen är Kjell E. Genbergs deckarserie om en grupp kriminalare inom Hudiksvallspolisen. Böckerna följer deras spännande utredningar och privatliv.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone