Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Eld och svavel
Isbn: 978-87-2702-698-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery True Crime
Accessible since: June 2023

E-book

Eld och svavel

Ännu en spännande deckare i Uppsala-miljö med den skärpta advokaten Peter Bromander och kriminalkommissarie Staffan Öhrn!

En natt i universitetsstaden Uppsala hittas Hans-Owe Anderbratt, professor i romansk kultur och historia, ihjälslagen i sitt hem. Är det ett inbrott som gått fel eller något mycket mer invecklat? Det blir upp till Uppsalapolisen och Peter Bromander, advokat och privatutredare, att utreda fallet och hitta den skyldige.

Inte långt dessförinnan har gästforskaren Alberto Rodriguez anlänt till Sverige. Han ska ta reda på sanningen om vad som egentligen hände vid hans farbrors död flera år tidigare. Alberto ska hitta sin farbrors mördare och hämnas hans död, för sin egen och sin familjs skull.Thomas Brylla (1944-2009) var bibliotekarie, kritiker och författare av kriminal- och ungdomsromaner. Han föddes i Örebro men bodde största delen av sitt liv i Uppsala. Brylla skrev bland annat för Upsala Nya Tidning och tidskriften Jury. Tillsammans med sin fru Eva Brylla drev han dessutom bokförlaget Bombus.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone