Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Dött lopp
Isbn: 978-87-2702-697-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery True Crime
Accessible since: June 2023

E-book

Dött lopp

Ett omskakande mord i Uppsala leder till ännu ett fall för kriminalkommissarie Staffan Öhrn och advokat Peter Bromander

En varm försommardag hittas en avliden man vid Sten Sturemonumentet i Uppsala. Det visar sig vara Carl-Adam Agneheden, ordförande för Uppsala City Runners Club. Han har fram tills nu styrt klubben med järnhand och hänsynslöst utnyttjat medlemmarnas brister och svagheter. Till slut gick han för långt. Någon fick nog och nu finns det en mördare bland löparna.

Peter Bromander, advokat och privatutredare, är en av medlemmarna och tillsammans med kriminalkommissarie Staffan Öhrn tar han sig an fallet. I jakten på mördaren upptäcker de snart en grupp människor där många bär på mörka, ödesdigra hemligheter.Thomas Brylla (1944-2009) var bibliotekarie, kritiker och författare av kriminal- och ungdomsromaner. Han föddes i Örebro men bodde största delen av sitt liv i Uppsala. Brylla skrev bland annat för Upsala Nya Tidning och tidskriften Jury. Tillsammans med sin fru Eva Brylla drev han dessutom bokförlaget Bombus.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone