Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Vit häger
Isbn: 978-87-2847-289-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: June 2023

E-book

Vit häger

"Vit häger" är den första delen i spänningsserien om Ann Sheldon som är på flykt från sitt mystiska förflutna och ständigt kastas in i nya utredningar och bisarra situationer.

Allt Ann Sheldon vill är att finna en plats där hon kan gömma sig från sitt tidigare liv och hoten det bär med sig. Hennes bakgrund måste suddas ut. När hon hittar en hydda på en plats mellan den brasilianska djungeln och Atlanten tvekar hon inte en sekund – hon flyttar till det perfekta gömstället.

Det ensamma livet i avskildhet passar henne perfekt och flyter på precis som hon tänkt sig, ända tills en invånare i den lilla fiskebyn blir brutalt mördad. Våldet verkar förfölja henne och motvilligt dras hon in i utredningen av mordet. Hon tvingas samarbeta med det sista hon vill ha i sin närhet, en smart polis. Har mordet kopplingar till Anns förflutna eller har hennes bakgrund gjort henne paranoid? Och kommer Ann kunna dölja sitt förflutna med polisen ständigt närvarande?

”Marsh driver skickligt handlingen framåt och mystiken kring Anns förflutna tätnar.” – BTJ


JJ Marsh är en internationellt bästsäljande, walesisk författare som är bosatt i Schweiz. Marsh är främst känd för sin populära deckarserie om Beatrice Stubbs.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone