Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Höstvila och skogsbad på Kanelholmen
Isbn: 978-87-2803-040-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: June 2023

E-book

Höstvila och skogsbad på Kanelholmen

Följ med till de saltstänkta klipporna på Kanelholmen i Stockholms pittoreska skärgård, där vänskapsband knyts och kärlek spirar.

Angelika har vuxit upp i skärgården och kan den utan och innan, vilket har visat sig vara en stor tillgång nu när hon äger skärgårdens främsta mäklarbyrå. Men framgången har sitt pris. En dag säger kroppen stopp, huvudet känns tomt och Angelika minns inte koden till sin mobiltelefon. Åren av stress har kommit i kapp henne och på uppmuntran av sin bror Robin går hon motvilligt med på att ta en månad ledigt.

Att lära sig att gå ner i ett bestående lugn visar sig vara lättare sagt än gjort, men med hjälp av vänner, familj och vila återhämtar sig Angelika sakta men säkert. När hennes ledighet går mot sitt slut börjar hon emellertid att tvivla – vill hon verkligen tillbaka till sitt gamla liv?

'Höstvila och skogsbad på Kanelholmen' är den andra fristående delen i Yvonne Ehns härliga Kanelholmenserie, en upplyftande feelgoodroman med gamla favoriter och nya bekantskaper.

Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone