Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Lik blöder inte
Isbn: 978-87-2842-048-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: June 2023

E-book

Lik blöder inte

En tidig sommarmorgon kallas polisen Roland Benito till Västra kyrkogården där han möts av en bisarr syn. En grav är uppgrävd och gravskändaren ligger död ovanpå den nu tomma kistan. Graven tillhör en ung man som dog i en motorcykelolycka, och en utredning av både dödsfallet och likets försvinnande sätts i gång. Parallellt arbetar Roland Benito och hans team med att få tag på gärningsmannen som är skyldig till flera makabra våldtäkter och mord på unga kvinnor i Århus.

Andreas Spang har just tagit över familjens begravningsbyrå för att driva företaget vidare efter sin pappas död. Men han upptäcker snart att något kring pappans dödsfall inte riktigt stämmer. Andreas bestämmer sig för att ta reda på sanningen, vilket försätter honom i en mängd farliga situationer. Snart blir även Roland Benito indragen, och han inser att det kan finnas en koppling mellan de tre olika fallen. Men han måste agera snabbt – för faran kryper allt närmare.

"Lik blöder inte" är den sjätte fristående delen i den omåttligt populära serien om den danska polisen Roland Benito.Inger Gammelgaard Madsen (1960-) är en dansk grafisk designer och kriminalförfattare från Århus. Hon debuterade 2008 med Dockan (Dukkebarnet) och har sedan dess gett ut flertalet kriminalromaner om Roland Benito, som har gjort succé i hemlandet Danmark.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone