Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Änglar och demoner
Isbn: 978-87-2705-593-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: July 2023

E-book

Änglar och demoner

Efter att ha blivit bedragen av sin hustru faller polischefen Thomas Lindevall tillbaka i sina gamla alkoholvanor. I berusat tillstånd förvandlas han till en ovärdig gestalt, och hans tillmötesgående sinne ersätts snart av en mörkare sida av hans personlighet.

När Thomas beordras att ta tjänstledigt, ser han det som en möjlighet att ta sig an det nedlagda fallet kring Jeorjs mystiska försvinnande. Men i takt med att Thomas gräver djupare upptäcker han att fallet har kopplingar till en mystisk sekt, vars planer hotar att driva hela bygden mot avgrunden.

"Änglar och demoner" är en virvelvind av spänning och dramatik. Med färgrika skildringar av den värmländska idyllen utforskar författaren identitet, religion och övermod.Gunnar Roth-Lindberg (född 1929) är en svensk författare och pensionerad prost bosatt i Värmland.


EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone