Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Innuendo
Isbn: 978-87-2707-653-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: July 2023

E-book

Innuendo

'Innuendo' är en nervkittlande deckare av den mycket populära spänningsförfattaren Karl Eidem.

Greta Grossman är verksam som privatdetektiv i Stockholm. Hon är van vid att spionera i trappuppgångar och tjuvlyssna på hemliga samtal på restauranger och barer. Hennes byrå Tegra tar sig primärt an otrohetsfall, men när hon kontaktas av en högt uppsatt polischef om försvunna barn i en avlägsen stad kan hon inte tacka nej till uppdraget.

Fallet präglas av underliga detaljer och spåren efter barnen leder till en skog belägen utanför staden. Den lokala poliskåren har inte bara kört fast, det finns dessutom en misstanke om att någon på insidan har ett finger med i spelet. När Greta accepterar uppdraget och sätter sig på tåget till den främmande staden har hon ingen aning om att hon är på väg mot ett komplicerat trassel av lögner, blindspår och ondska.Succéförfattaren Karl Eidem skriver bästsäljande, fartfyllda, politiska thrillers med övertygande skildringar av de internationella underrättelsetjänsternas interna mekanismer. Bland hans verk finns de hyllade romanerna om säpoutredarna David Karlén och hans kollega Hans Edelman.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone