Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for "Virtuell Semester" : Att Semestra under kulflation på alternativt sätt
Isbn: 978-91-5276-296-7
Publisher: Alexander Forselius
Category:
Computing & IT Travel & Holiday
Accessible since: July 2023

E-book

"Virtuell Semester" : Att Semestra under kulflation på alternativt sätt

Det här är en bok om hur du kan få känslan av att resa utan att behöva lägga stora pengar på att ge dig ut i den mycket oroliga omvärld vi lever i nu, tack vare kombinationen digital teknik och meditation.

Detta är en nylansering av boken "Virtuell Semester" som kom i början av 2022 och som fick goda recensioner i bland annat "Allt om Resor" som är Sveriges största resemagasin.

Sommaren 2023 var tänkt att bli den första riktiga sommaren efter den väldigt jobbiga inledningen på 2020-talet. Men när coronaviruset gett upp blev det istället krig och inflation i Europa. Trots att riksbanken trycker bromsen i botten höjer styrräntornarna tenderar ekonomins bromssträcka vara längre än vad man kunnat räkna med, då människor likt ett kosläpp har ett uppdämt behov av att resa upp de stora sparkapitalen från "lockdown-tiden".
Nu talar allt fler om en så kallad "funflation" - att det här ytterligare spär på inflationen och kan tvinga ytterligare smärtsamma räntehöjningar.

Detta är en återutgivning av boken "Virtuell Semester" från 2022 med i princip samma innehåll fast uppdaterad titel


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone