Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Vardagsslöjd : 18 projekt i trä och textil
Isbn: 978-91-2718-185-4
Publisher: Natur & Kultur
Category:
Hobbies & Games
Accessible since: August 2023

E-book

Vardagsslöjd : 18 projekt i trä och textil

Vardagsslöjdär en bok för alla som längtar efter att hålla på, att göra något på riktigt! Kerstin Neumüller bjuder in till projekt som passar både den som är nybörjare med kli i fingrarna, och den som vill ha lite ny inspiration och redan vet att hantverk är den roligaste hobby man kan ha.

I boken finns beskrivningar på 17 olika projekt och du får följa med in i verkstaden där träspån samsas med symaskin och limpistol. Bland annat får du lära dig att sy en keps, färga garn med växter, tälja en knopplist, sy ett lapptäcke och laga dina jeans.

Kärleken till naturmaterial går som en röd tråd genom boken, och projekten kräver sällan stora inköp eller ovanliga verktyg. Kerstin guidar dig med steg för steg-instruktioner, bilder och illustrationer. Med inställningen ”om du tycker det är bra, så är det bra” undviker du de värsta fallgroparna, samtidigt som mycket utrymme lämnas för egen kreativitet.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone