Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för I ambulansen, bakom kulisserna
Isbn: 978-91-8092-111-4
Förlag: Idus förlag
Kategori:
Romaner Memoarer & Biografier Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: augusti 2023
Uppläsare: Bobo Engström
Length: 6 timmar 19 minuter

Ljudbok

I ambulansen, bakom kulisserna

Dramatiska trafikolyckor, plötsliga hjärtstopp och snabba ambulansförlossningar. Så många uppdrag. Många människor. Följ Adam och hans kollegor genom en dråplig, tänkvärd och spännande 35 år lång arbetslivsresa på ambulansen.

Klockan är 08.06. Adam har precis lämnat ambulansstationen för sista gången. Han har varit pensionär i exakt sex minuter. Men han kan inte lämna alla livsöden som berört honom. Vissa har för evigt en egen plats i Adams minne. Som sjuåriga Linda med svärdet vid näsroten eller cancersjuka Carin med det vackra, levande leendet.

Alla situationer är unika, och alla förtjänar att minnas. Vissa behöver berättas.

I ambulansen, bakom kulisserna är en roman som är inspirerad av verkliga händelser, hämtat från författarens liv under åren inom ambulanssjukvården.

Krister Johansson har arbetat inom ambulansverksamheten i 35 år. I sin bok I ambulansen, bakom kulisserna beskriver han genom huvudkaraktären Adam ambulanspersonalens vardag i både glädje och sorg. Humor och allvar blandas i en fartfylld mix av ambulansuppdrag och gemenskap med härliga kollegor på ambulansstationen.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone