Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Du har alltid haft mig
Isbn: 978-91-8073-399-1
Publisher: Visto förlag
Category:
Novels Plays Feelgood
Accessible since: August 2023

E-book

Du har alltid haft mig

När Saga åker ut till arkitektuppdraget vid jugendvillan är livet på topp. Bra jobb, pojkvännen William som lovat att aldrig lämna henne och storasystern Ella med familj som alltid finns där för henne. Men när ungdomskärleken Thomas dyker upp vid villan börjar saker och ting med ens skava.

Känner hon fortfarande något för Thomas, trots att han lämnade henne den där gången för länge sedan? Varför är hon egentligen tillsammans med William? Ella vill få henne att umgås med pappan som övergav familjen när hon var ett år. Men Saga har aldrig förlåtit honom och förstår inte varför systern släppt in honom i sitt liv. När hela Sagas tillvaro faller isär står hon till sist med en enda viktig fråga vilket liv vill hon egentligen leva?

Du har alltid haft mig är ett romantiskt drama med djup och passion, där relationerna står i centrum. Vad krävs för att ha mod att förlåta, stå på egna ben och följa sitt hjärta? Du har alltid haft mig är Susanna Roxfelts tredje roman och den fristående fortsättningen på Du är inte min chef.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone