Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Naket: Hans mest intima
Isbn: 978-91-8950-156-0
Förlag: Romanus & Selling
Kategori:
Romaner Samhälle & politik Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: augusti 2023

E-bok

Naket: Hans mest intima

Efter "Naket – det mest intima" där tjugoen kvinnor delade med sig av tankar om sex, liv och död väcktes Åsa Kalmérs nyfikenhet på hur en motsvarande bok om män skulle se ut. Hur pratar män om sina kroppar, sin lust, sina kärlekar, sina sexuella erfarenheter och erotiska hemligheter?

I "Naket – hans mest intima" har hon samtalat med män i åldrarna 26–95 år. Precis som kvinnorna har männen bakom anonymitetens trygghet kunnat sänka garden, visa sig sårbara och berätta både om passioner och osäkerhet. Könsrollerna kan vara svåra att träda utanför när man vill göra nya sexuella upptäckter eller få slippa förväntade mönster. Boken vittnar om en längtan efter att få vara öppen och fri med sin partner och utforska varandra gränslöst, men också att ta emot ömhet och närhet.

Åsa Kalmér har en imponerande förmåga att få människor att prata om det mest intima – sexualitet, drömmar, fantasier och rädslor. Den sexuella lusten är en stor källa till både livsglädje, äventyr och lek och upptar mäns tankar stora delar av dygnet. Möt tjugoen modiga och oförställda män som vågat dela med sig av det mest förbjudna.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone