Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for 20 symptom på ångest - Effektiva lösningar för ångest och stress.
Isbn: 978-91-8951-095-1
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Religion & Beliefs Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: August 2023
Narrator: AI Voice
Length: 2 hours 51 minutes

Audiobook

20 symptom på ångest - Effektiva lösningar för ångest och stress.

20 symptom på ångest - Effektiva lösningar för ångest och stress.

Detta är en självhjälpsbok för att förhindra ångest, panikångest, förväntansångest, GAD, paniksyndrom, social ångest (social fobi), posttraumatiskt stressyndrom (PTSD) och tvångssyndrom (OCD).

Många av oss lider av stress, ångest och panikattacker, som i de flesta fall lätt kunde undvikas.

Det här är orsaken till att Rolf Jansson, etablerad hälsocoach, i samråd med läkare som tillika är psykiater och leg. psykoterapeut, ger oss några effektiva lösningar för att komma över eller lindra problemen.

I boken ges mer än fakta, råd och övningar, boken hjälper oss även att få en tydlig förståelse av processen som sker inom oss.

Boken visar oss tydligt roten till orsakerna av stress och ångest i alla dess former, medan den erbjuder oss sätt att tillintetgöra problemen i deras ursprung. Boken informerar även om när det gått så långt att det är dags att söka vård.

Oavsett om du upplever ångest som en liten eller stor del av livet, så kan det vara jobbigt att låta den påverka en del av din livskvalitet. Det ska inte behöva vara så, och det finns grundläggande steg för att må bättre! Den här nya ljudboken ger läsaren kunskap och strategier för hur man lättast påbörjar arbetet att ta sig ur ångest för att kunna leva det liv som man själv vill leva.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone