Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Jag duger!
Isbn: 978-91-8982-465-2
Förlag: Bookea
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: september 2023
Uppläsare: Mari Morris Nilsson
Length: 4 timmar 50 minuter

Ljudbok

Jag duger!

Hur kan det vara att leva med flera diagnoser och samtidigt ha ett arbete? Vad gör man när skammen infinner sig, orken tryter och sjukskrivningsdagarna samlas på hög? Vad kan man göra för att klara av arbetslivet?

I ”Jag duger” berättar författaren öppenhjärtligt om hennes första psykos och när hennes första mani flyttade in i hennes själ. Det finns många arbetsstrategier och verktyg beskrivna och de har underlättat arbetet för författaren under hennes arbetsliv, som fortfarande pågår. Hon delar även med sig av sina privata strategier som hjälper henne under vardag som helg.

Den här boken vänder sig särskilt till chefer och kollegor men kan även berika den som är intresserad av psykisk ohälsa. Läsaren får en inblick i hur det kan vara att leva med diagnoser samt betonar vikten av att det finns ett klimat för öppenhet på en arbetsplats.

Boken bjuder på berättelser från chefer och kollegor som arbetat tillsammans med författaren och inger hopp, förståelse, mod och en känsla av att vi alla duger med eller utan psykisk ohälsa. Med många eller få sjukskrivningar.

Alla har vi samma värde.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone