Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Americana
Isbn: 978-91-2718-473-2
Publisher: Natur & Kultur
Category:
Cooking, food and drink
Accessible since: September 2023

E-book

Americana

Har du drömt om Farmor Ankas perfekta äppelpaj-slajsar sen du var barn och följde du Sopranos mest på grund av Carmelas ziti-gratänger? Kollar du regelbundet om de bästa restaurangscenerna frånMad Menpå Youtube och har du någonsin googlat Dolly Partons bästa casserolerecept?

Då ärAmericanaantagligen boken för dig.

Americanahandlar nämligen inte nödvändigtvis om det verkliga USA, utan mer om vår gemensamma dröm om landet. Det är en bok för dig som ständigt går omkring med ett lågintensivt sug efter buffalo wings och inte skäms ett dugg för att du föredrar mac & cheese framför cacio e pepe.

I ett 70-tal recept lär du dig laga allt från riktiga Houston-fajitas till Louisianas mystiska, magiska gumbo. Du lär dig varför du alltid ska beställa din paj ”a la mode”, hur du får till både vågiga OCH helt raka, knapriga baconskivor samt varför frysen är det bästa hjälpmedlet för dig som gillar hemmacocktails som manhattan, dry martini och sazerac.

Du lär dig också allt om frukost-granolans mörka historia, att nachos är en maträtt och inte ett slags chips och varför varenda kokbok i kokböckernas historia har haft fel när de fotograferat amerikanska pannkakor på hög.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone