Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Ta mig hem Beebee
Isbn: 978-91-8985-817-6
Publisher: Bookea
Category:
Travel & Holiday Sports and outdoor recreation
Accessible since: October 2023

E-book

Ta mig hem Beebee

Efter att på våren 2020 ha blivit strandad på en ö i södra Karibien, i coronans fotspår, bestämmer jag mig för att inte längre sitta och vänta på att flygbolagen ska skjuta fram min hemresa till Sverige ytterligare en månad.
Efter flera olika sammanträffanden får jag kontakt med en tysk seglare vid namn Mario som familjärt välkomnar mig på sin segelbåt. Han har kryssat runt i Karibien och behöver nu hjälp med att segla sin enmastare över Atlanten. Utan någon större seglingserfarenhet eller eftertanke så tackar jag genast ja till erbjudandet. Det kan väl inte vara speciellt svårt?


Det som utspelar sig under de nästkommande sju veckorna är ett otroligt och nervbitande äventyr som jag aldrig hade kunnat föreställa mig.

Snorri Magnason (född 1980) har rötterna på Island och i Sverige. Med fem syskon växte han upp i Fyledalen utanför Ystad och är numer bosatt i Stockholm. Han har i större delen av sitt liv arbetat som kock på restauranger runt om i världen.

Ta mig hem Beebee är hans debutroman.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone