Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Brandman Sam - Pingvin på rymmen
Isbn: 978-87-2680-633-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: October 2023

E-book

Brandman Sam - Pingvin på rymmen

Herman och Malin ser en pingvin på stranden och de förstår att den måste ha rymt från djurparken! Malin vill ta tillbaka den, men Herman får för sig att han ska ta hem den i stället. Han inser dock snart att det är svårare att ta hand om en pingvin än han trott. När sedan pingvinen försvinner på väg till stans swimmingpool börjar bekymren på allvar. Men som tur är hjälpen i form av brandman Sam och hans kollegor inte långt borta!Brandman Sam är en brittisk animerad TV-serie som visades första gången 1987. Den skapades av de före detta brandmännen Dave Cingell och Dave Jones, och utvecklades sedan av konstnären och författaren Rob Lee. Brandman Sam har under åren blivit oerhört populär världen över och visas på trettiofem olika språk i 155 länder. Sam och hans modiga kollegor bor i den fiktiva småstaden Pontypandy i Wales, där de får uppleva alla möjliga slags äventyr och är alltid redo att hjälpa till.

© 2021 Prism Art & Design Limited. The Fireman Sam name and character are trademarks of Prism Art & Design Limited. Based on an original idea by D. Gingell, D. Jones and original characters created by R.M.J. Lee.

Följ med Brandman Sam på spännande äventyr tillsammans med kollegorna Elvis, Tom och Penny samt stationschef Steele, och så förstås alla andra invånare i Pontypandy. Sam hälsar glatt på alla han möter när han kommer farande i Jupiter, Merkurius, Venus eller något av de andra häftiga räddningsfordonen. När nåt går på tok, är Brandman Sam modig och klok!


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone