Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Utan smärta, ingen ära – el Camino
Isbn: 978-91-9887-768-7
Publisher: Aware Production
Category:
Memoirs & Biography Travel & Holiday Sports and outdoor recreation
Accessible since: October 2023

E-book

Utan smärta, ingen ära – el Camino

Att leva med endast det allra nödvändigaste på ryggen under sex veckor och långsamt ta sig framåt mil efter mil ger utrymme för tankar och känslor och fantastiska möten. Vägen till Santiago de Compostela i nordvästra Spanien har förändrat många människors liv på olika vis. För mig har denna resa utmanat mig både fysiskt och mentalt, vilket var vad jag sökte efter år av olika utmaningar. Jag var helt enkelt tvungen att ta reda på om jag var stark nog i mitt inre för att vinna över mina fysiska tillkortakommanden. 

Några läsarkommentarer; 
”Denna bok var som att lyssna till en berättelse vilket gjorde det hela mera levande. Jag skulle vilja uppleva samma sak!” 
”Jag gillar det humoristiska och enkla uttryckssättet. Man får verkligen bilder om hur det kan ha varit för dem på sin långa vandring. På slutet var det verkligen svårt att lägga ifrån sig boken innan den var färdigläst.”Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone