Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Årstiderna (lättläst)
Isbn: 978-91-8914-984-7
Publisher: LL-förlaget
Category:
Travel & Holiday Science Sports and outdoor recreation
Accessible since: October 2023

E-book

Årstiderna (lättläst)

Vinter, vår, sommar, höst. Årstiderna markerar tidens gång. Vi har alla lärt oss att tolka årets små förändringar som hur ljuset ändras, hur luften känns och hur naturen luktar. Kanske börjar det bli vår? I Årstiderna får vi följa med och plocka den första tussilagon, vila i en hängmatta, grilla i skogen och titta noga på en snöflinga. Det är en bok med korta betraktelser över året.

Ylva Sundgrens foton är ibland drömskt vackra, ibland vardagsrealistiska med stor igenkänning. En skymningshimmel följs av grusiga skor i hallen just som livet är. Josefin Olevik tolkar bilderna i korta texter som bjuder in till vidare reflektioner. Årstiderna är en bok att långsamt bläddra i för att minnas och längta tillsammans.  

Josefin Olevik är journalist och skriver för olika tidningar, främst om kultur, friluftsliv och samhällsfrågor. Hon har också skrivit böcker, bland annat den lättlästa Upptäck naturen!. Fotograf Ylva Sundgren arbetar för flera tidningar och tidskrifter och har fotat till flera böcker. Tillsammans har Ylva och Josefin tidigare givit ut den lättlästa På djupt vatten.

Lättlästnivå: 1 - LättastLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone