Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Ingen fläckfri jul
Isbn: 978-87-2705-096-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2023
Uppläsare: Anna Thiam
Length: 6 timmar 5 minuter

Ljudbok

Ingen fläckfri jul

En julig och hjärtevärmande berättelse om innersta önskningar, tveksam kärlek och saknaden efter något mer i en inte så perfekt vardag.

Trots deras många likheter har systrarna Fiona och Pauline väldigt olika inställning till den kommande julen. Pauline känner stress med tre barn, man och hund och förstår inte hur andra mammor kan hinna med allt. Hon längtar efter något att kalla sitt eget, något som inte kretsar kring att få vardagen som småbarnsmamma att gå runt. Fiona däremot är singel och med julen på intåg kan hon inte hjälpa att känna att något saknas.

Fiona bestämmer sig för adoptera dalmatinern Dotty i hopp om att hålla ensamheten borta, och Pauline hittar något som bara är hennes; hon ska måla vackra julkulor och sälja på Sollundens julmarknad. Men när det bestäms att julen ska hållas hemma hos Pauline börjar stressen spöka igen, och Dotty visar sig vara mer arbete än vad Fiona räknat med. Det blir inte bättre av att hennes kärleksliv krånglar med en crush som aldrig hör av sig och ett gammalt ex som dyker upp på nytt. Julen verkar inte bli så perfekt som systrarna önskat, men är det verkligen något dåligt?


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone