Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Pappsens praliner
Isbn: 978-91-8976-873-4
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: november 2023
Uppläsare: Lo Kauppi
Length: 7 timmar 11 minuter

Ljudbok

Pappsens praliner

"Förlåt, det var inte rätt", sade Åke som på film. Ingen behövde be om ursäkt. Båda hade tappat det totalt.

Bea är tillbaka i Tornedalen där hon hyr en liten stuga vid älven. Efter sommaren i Haparanda, med pappa som tynade bort i en sjukhussäng bredvid pianot, behöver hon pausa det vanliga livet. Hon siktar in sig på en lugn plats där hon kan laga god mat och skriva sin bok.

Äntligen är det dags för bokcirkelträff i Haparanda. Men Majsan vill inte läsa fler böcker, utan föreslår en ny resa tillsammans. Hon styr och ställer, precis som vanligt och gruppen följer gränslöst med. Liisa får gulddiadem och Carolasång, Mirja får hela livet att verka glatt och enkelt. Och Vivi, som är tryggare än Luppioberget, är den som tänker innan hon pratar. Katten Pappsen rullar sig på köksbordet, men pappa är verkligen borta.

På gården intill stugan bor Lasse med mentolsnusen och Sinikka som tycks ha kristyr under hilkkan. Snart är alla involverade i Majsans nya idéer och den lugna pausen som Bea planerat blir till något helt annat. Dessutom, vad vill egentligen Åke?

Följ berättelsen om äkta vänskap och gänget som vågar göra något helt nytt. Man får bli berörd, känna längtan till Tornedalen och inte minst skratta när man följer "Pappsens praliner".


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone