Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Heartstopper Bok 5
Isbn: 978-91-8058-044-1
Publisher: Cobolt Förlag
Category:
12 -15 years Children's books Young adults Graphic novels
Accessible since: November 2023

E-book

Heartstopper Bok 5

Nick och Charlie har äntligen sagt de där tre små orden till varandra och Charlie har nästan lyckats övertala sin mamma att han ska få sova över hos Nick. Men kan han hitta det självförtroende han behöver för att ta nästa steg i deras relation? Och vad händer när Nick börjar universitetet? Kommer allt att förändras då?

Det här är femte boken i Alice Osemans serie Heartstopper, som har gjort succé både i bokform och på Netflix.

Heartstopper berättar om den första stora, förvirrande och allt uppslukande kärleken, men handlar också om att stå för den man är och att lära sig acceptera sig själv. Serien publicerades först digitalt på nätet där den snabbt fick en stor mängd läsare. Då författaren och illustratören Alice Oseman bestämde sig för att hennes webcomic också skulle ges ut som tryckt bok tog det bara två timmar att finansiera den via Kickstarter. Några år senare har hennes egenpublicerade serie blivit en internationell bästsäljare och översatts till fler än 30 språk.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone