Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Stearin – så mycket mer än bara ljus
Isbn: 978-91-8761-537-5
Publisher: Gloria Förlag
Category:
House & Home Hobbies & Games
Accessible since: December 2023

E-book

Stearin – så mycket mer än bara ljus

»Stearin är ett fantastiskt material och är så mycket mer än bara ljus. Det är formbart, hållbart och återanvändbart. Det har en lyster och en genomskinlighet som ger vackra effekter. Det kan kombineras med andra material och då förhöja deras skönhet eller funktion. Ja, det finns så fantastiskt mycket som man kan göra med stearin och använda stearin till.« (Hanna)

Det här är en bok som handlar om vad man kan göra med stearin – allt från att tillverka en lykta till att bygga upp en hel by med egen kvällsbelysning.
Stearin kan också vara till stor hjälp vid friluftsliv – se till att tändstickorna går att tända även i blött väder, konservera kokta ägg, så att de är ätbara under flera dagars äventyr och hjälpa till att få eld på kvällens brasa.
Bokens författare, Hanna Green, har själv provat alla olika tekniker som presenteras i boken. Varje kapitel är rikt illustrerat med foton av Lotta Anelid.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone