Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Sverige – från norr till söder (lättläst)
Isbn: 978-91-8914-982-3
Publisher: LL-förlaget
Category:
For emergent readers Travel & Holiday Science
Accessible since: December 2023

E-book

Sverige – från norr till söder (lättläst)

/LÄTTLÄST/

Det finns mycket att upptäcka i Sveriges avlånga land. Här finns höga berg och djupa skogar. Här finns öar, hav och sjöar. Här finns pulserande städer och ensliga hus långt ute på landet.

Sverige Från norr till söder får du följa med till 20 utvalda platser, alla speciella på sitt eget vis. Häng med ner i gruvan i Kiruna, förundras över hällristningarna i Tanum, promenera i de trånga gränderna i Visby och känn vinden från havet i Smygehuk. Varje plats presenteras med sin unika historia, rolig information och många bilder. 

Boken väcker nyfikenhet och reslust, oavsett om resan blir i fantasin, till ett ställe i närheten eller till Kebnekaises topp.

Moa Candil är journalist och har bland annat arbetat på den lättlästa nyhetstidningen 8 Sidor. Hon är författare till flera faktaböcker på lätt svenska och tillsammans med Bengt Fredrikson har hon skrivit handboken Skriv lättläst.

Lättlästnivå: 2 - LättareLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone