Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for FÖRSTA ROTBOKEN med extra allt
Isbn: 978-91-8988-718-3
Publisher: Bookea
Category:
House & Home Hobbies & Games
Accessible since: December 2023

E-book

FÖRSTA ROTBOKEN med extra allt

FÖRSTA ROTBOKEN med extra allt innehåller det som behövs för att lära sig grunderna om rotslöjd. Från rotdragning till färdigt alster.


Mästarslöjdare Gunnel Eriksson från Botsmark visar hur föremål binds och formas och hur olika mönster blir till. Under tiden som boken har växt fram har Gunnel också berättat om sitt liv och vad rotslöjden betytt för henne.


Jag som har skrivit boken heter Gunilla Axelsson och har under ett års tid fått förmånen att få dokumentera detta vackra, långsamma hantverk som Gunnel har arbetat med under större delen av sitt liv.


Alla moment är beskrivna i både text och bild, och de är dessutom filmade.
I dessa filmer visar och berättar Gunnel hur hantverket går till. Filmerna är samlade i ett album som man kommer åt via en qr-kod i boken.


Vi vill nu ge fler möjligheten att få lära sig ett fantastiskt hantverk och vi hoppas att ni ska älska det lika mycket som vi gör.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone